εξεταστικη

εξεταστικη

από ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ -
Αριθμός απαντήσεων: 3

Γεια σας! Εχω την εξης απορια, δεδομενου του οτι τον ιανουαριο πηρατε υποψιν και αλλα 2 διαγωνισματα (που τωρα φανταζομαι δεν θα παρετε) και απο οσο θυμαμαι με 3 ευκαιριες δειξατε επιεικεια υπαρχει περιπτωση να δωσετε ευκαιρια στα ατομα οπως εμενα που εγραψα 4 σωστα και λογω αρνητικης κοπηκα? διοτι δεν καταλαβαινω γιατι αν το αφηνα κενο να περνουσα ενω τωρα που προσπαθησα και σκεφτηκα τον τροπο επιλυσης να κοπω? θεωρειτε δικαιο να εχουν ιδια αξια η αρνητικη με την θετικη βαθμολογια? Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Σε απάντηση σε ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ

Απάντηση: εξεταστικη

από Θεόδουλος Γαρεφαλάκης -
Οι ερωτήσεις έχουν αρνητική βαθμολογία, τέτοια ώστε εάν κανείς δίνει τυχαίες απαντήσεις, ο μέσος όρος να είναι 0. Αυτό είναι λογικό και δίκαιο. Λυπάμαι αν δεν τα καταφέρατε.
Σε απάντηση σε Θεόδουλος Γαρεφαλάκης

από ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ -
Οποτε εσεις χωρις προφορικη επιβεβαιωνετε οτι ηταν τυχαιες; Παρολο που δεν ειναι πολλαπλης; Το ενδεχομενο να βρηκα λαθος αποτελεσμα γιατι κατι μου διεφυγε δεν υπαρχει; Συγνωμη δεν βρισκω την λογικη πισω απο αυτο και ουτε μου το δικαιολογειτε καπως αλλα οπως πιστευετε. Απο οτι φαινεται αν το ειχα αφησει κενο θα περνουσα με 5.6 αλλα τωρα ακυρωνετε ολη μου την προσπαθεια ευχαριστω!
Σε απάντηση σε ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ

από Θεόδουλος Γαρεφαλάκης -
Δεν έγραψα ότι εσείς απαντήσατε κάτι στην τύχη. Είπα ότι ο λόγος της αρνητικής βαθμολογίας είναι να μην απαντά κανείς στην τύχη. Επίσης οι ερωτήσεις στις οποίες εσείς γράφετε την απάντηση δεν έχουν αρνητική βαθμολογία. Οι κανόνες της εξέτασης ήταν οι ίδιοι σε όλες τις εξετάσεις του μαθήματος.