μεσος ορος

μεσος ορος

από ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΣΙΤΑΓΙΑΝΝΗ -
Αριθμός απαντήσεων: 5

επισης θα ηθελα να προσθεσω κατι

δεν θα ηταν καλυτερο για ολους μας  ο μικροτερο βαθμος απο τις προοδους να μην μετραει και ουσιαστικα να μην μετρηθει στο μεσο ορο ?

δηλαδη να μετραει ο καλυτερος βαθμος απο της προοδους και η εξεταστικη ωστε να περασουμε στη προφορικη εξεταση

Σε απάντηση σε ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΣΙΤΑΓΙΑΝΝΗ

Απάντηση: μεσος ορος

από Θεόδουλος Γαρεφαλάκης -
Έχετε τρεις εξετάσεις (τις δύο προόδους και το τελικό) για να πετύχετε μέσο όρο 5/10. Αυτό σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να μην κριθείτε από μία μόνο (ενδεχομένως άτυχη) εξέταση. Το να μετράει ο μεγαλύτερος βαθμός από πολλές εξετάσεις δεν είναι σωστό. Θα σήμαινε ότι αρκεί να διαβάσετε το 1/3 τη ύλης και να γράψετε καλά στην 1η πρόοδο. Σε κάθε περίπτωση, το μάθημα έχει αυτά τα τρία διαγωνίσματα και πρέπει να γράψετε μέσο όρο 5/10 για να προχωρήσετε στην προφορική εξέταση. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει.
Σε απάντηση σε Θεόδουλος Γαρεφαλάκης

από ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ -
Σχετικα με τον τελικο βαθμο αν καποιος γραψει συνολικα πανω απο 14.5 αλλα οχι 15 θα κοπει;
Σε απάντηση σε ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ

από ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ -
Το ρωταω αυτο γιατι θεωρω σωστο η προφορικη εξεταση να αναθεωρησει αυτους τους βαθμους μιας που πολλα παιδια κανανε λαθη απροσεξιας που τους στοιχισανε.
Σε απάντηση σε ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ

από ΣΥΜΕΩΝ ΠΕΙΡΑΛΗΣ -

Ναι και εγω σημερα τα πηγα πολυ χαλια!! Στο πρωτο ειχα γραψει 6.25 τρ για να παω στν προφορικη εξεταση θελει να γραψω ενα 7 περιπου.. Που μια στραβη να μου τυχει στο τελευταια εξεταση θα κοπω

Σε απάντηση σε ΣΥΜΕΩΝ ΠΕΙΡΑΛΗΣ

από ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ -
θα ειναι αδικο να μην εξεταστουν προφορικα οσοι γραψανε συνολικα 4,5 και πανω κατα την αποψη μου. Και θα ειναι εξισου αδικο αν η εξεταστικη εχει μονο 7 ερωτηματα μαζι με αρνητικη βαθμολογηση.