πρόοδος

πρόοδος

από ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ -
Αριθμός απαντήσεων: 3

Γεια σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να γράψουμε κι άλλη πρόοδο πριν την εξεταστική για να βελτιώσουμε ίσως τον βαθμό μας?!

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων  για το χρόνο σας!

Σε απάντηση σε ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ

Απάντηση: πρόοδος

από Θεόδουλος Γαρεφαλάκης -
Αυτό είναι αδύνατο. Δεν είναι ούτε πρακτικά εφικτό, αλλά ούτε και σωστό. Τι θα γίνει αν κάποιος θέλει να ξαναγράψει την 1η πρόοδο; Αν κάποιος θέλει να ξαναγράψει την τελική εξέταση; Αν θέλει και 3η ευκαιρία σε κάποια εξέταση; 3 διαγωνίσματα είναι αρκετά, ώστε κάποιος που έχει διαβάσει να μπορέσει να περάσει στην προφορική εξέταση. Ο τελικός βαθμός θα εξαρτηθεί και από την προφορική εξέταση (μπορεί να αυξηθεί ή φυσικά και να μειωθεί).
Σε απάντηση σε Θεόδουλος Γαρεφαλάκης

Απάντηση: πρόοδος

από ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ -
Καταλαβαίνω τι λέτε και ξέρω ότι και για εσάς είναι διαδικασία ,αλλά ούτε  για εμάς είναι εύκολο να γράφουμε εξ'αποστάσεως. Απλά και σε άλλα μαθήματα μπορούμε να αναπληρώσουμε κάποια
"αποτυχημένη " προσπάθεια ,οι προόδοι μετράνε σε μικρότερο ποσοστό στον συνολικό βαθμό, ή δεν μετράει η πρόοδος με τον χαμηλότερο βαθμό.
Αν κάποιος δεν καταφέρει να περάσει στην προφορική εξέταση λόγω μιας κακιάς στιγμής(σε πρόοδο) θα είναι κρίμα! Ακόμα και στην εξεταστική έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία τον Σεπτέμβριο γιατί να μην έχουμε και για τις προόδους άλλη μια ευκαιρία;! Σας το ζητάω αυτό επειδή είναι κάτι το οποίο συμβαίνει και σε άλλα μαθήματα οπότε δεν νομίζω ότι είναι παράλογο το αίτημα μου! Τέλος ούτε για εμάς είναι καλό
Σας ευχαριστώ και πάλι!