Πρόοδος

Πρόοδος

από ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ -
Αριθμός απαντήσεων: 6

Εντάξει, όχι μόνο μας αφερείτε το δικαίωμα να δώσουμε τον Ιανουάριο, μας αφερείτε και το δικαίωμα να γράψουμε τον Σεπτέμβρη και όλα αυτά επειδή δεν γράψαμε πάνω από 2,75; Μία άτυχη στιγμή τα κρίνει όλα αυτά για εσάς μάλλον...δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, μάλλον για εσάς η πρόοδος έχει τελείως διαφορετικό νόημα από ό,τι έχεις σε άλλους καθηγητές...Καλή συνέχεια εύχομαι. 

Σε απάντηση σε ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

Απάντηση: Πρόοδος

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ -

Καταλαβαίνουμε ότι λόγω της τωρινής κατάστασης είναι δύσκολο να εξεταστούμε διαφορετικά, όμως τουλάχιστον να υπάρχουν πιο ελαστικές προϋποθέσεις. Όχι μόνο δεν εξεταζόμαστε για τον τρόπο επίλυσης(σκεπτικού) αλλά κρίνεται αυστηρά και το παραμικρό αριθμητικό λάθος. Νομίζω στόχος είναι να κατακτήσουμε την πολυπόθητη μαθηματική σκέψη και όχι απλά να αγχωνόμαστε για το αν λάβουμε ένα βαθμό μέσω ενός συστήματος που είναι εντελώς άδικο.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας εκ των προτέρων!

Σε απάντηση σε ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ

από ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΖΑΦΑΙ -
Συμφωνω με το γεγονος οτι ο τροπος επιλυσης θα πρεπει να λαμβανεται υποψιν, αλλα το να κανεις αριθμητικα λαθη ειναι εξησου σημαντικο. Το αποτελεσμα μετραει οσο και ο τροπος που κατεληξες σε αυτο, η απροσεξια δεν θα σε φτασει ποτε στην επιλυση ενος προβληματος οχι μονο στα μαθηματικα αλλα γενικοτερα στη ζωη. Το να βγαζεις ενα συμπερασμα χωρις τεκμηρια ειναι ισοδυναμο στο να παρουσιαζεις τεκμηρια και να καταληγεις στο λαθος συμπερασμα αλλωστε. Ουτως ή αλλως ομως θα υπαρξει η προφορικη εξεταση για να καλυφθει το κομματι του τροπου σκεψης και επιλυσης, αν ομως εχεις γραψει κατω απο 3 σημαινει πως κατι λαθος εκανες εσυ και οχι το συστημα. Και εγω εχασα 1 μοναδα λογω απροσεξιας στα προσημα αλλα ειναι δικο μου προβλημα.
Σε απάντηση σε ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ

από Θεόδουλος Γαρεφαλάκης -
Έχετε δίκιο. Όμως στις παρούσες συνθήκες είναι πρακτικά αδύνατο να εξεταστείτε διαφορετικά. Ο στόχος που αναφέρετε είναι και ο δικός μας στόχος. Καλώς ή κακώς όμως, η αξιολόγηση σας είναι μέρος των καθηκόντων μου και του κυρίου Καπετανάκη. Εύχομαι καλή συνέχεια.
Σε απάντηση σε ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

από Θεόδουλος Γαρεφαλάκης -
Καταλαβαίνουμε ότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές (για κανένα από εμάς). Για το λόγο αυτό αλλάξαμε και τις προϋποθέσεις. Στις σπουδές σας θα έχετε αρκετά μαθήματα στα οποία θα έχετε μία μόνο τελική εξέταση. Μία κακή στιγμή τότε θα είναι βαθμός <5, όχι <3. Και δε θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Δε θα ήθελα να μπω σε συζήτηση σχετικά με το νόημα της προόδου. Εύχομαι καλή συνέχεια και σε εσάς.
Σε απάντηση σε Θεόδουλος Γαρεφαλάκης

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ -
Ναι, μα φυσικά εσείς και μόνο εσείς έχετε την κατάλληλη ιδιότητα για την αξιολόγηση μας και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την φοίτηση μας κλπ.. Δεν το αρνήθηκα ποτέ αυτό απλά διατυπώνω την άποψη μου ώστε να καταλάβω καλύτερα την δική σας θέση. Άλλωστε υπάρχει απόλυτος σεβασμός απέναντι σας, από την πλευρά μου, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο!
Ευχαριστούμε πολύ! Καλή σας συνέχεια!