Πρόοδος

Πρόοδος

by ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ -
Number of replies: 3

Καλησπέρα σας, έχω δύο απορίες που θα ήθελα πολύ να μου τις λύσετε, αν γίνετε. Η πρώτη είναι η εξής: Αρνητική βαθμολόγηση θα υπάρχει σε κάθε ερώτηση ή σε κάθε απάντηση ερώτησης, δηλαδή αν μία ερώτηση έχει τρεις απαντήσεις θα 'χρεωθεί' ολόκληρη ή η κάθε απάντηση που έδωσα ξεχωριστά; Η δεύτερη είναι αν δεν γράψω τον βαθμό που αναφέρετε, σε μία πρόοδο, στην σελίδα του μαθήματος(3/10 τουλάχιστον σε κάθε πρόοδο) υπάρχει περίπτωση να μην φτάσω στην προφορική εξέταση και τελικά να μην περάσω το μάθημα;

In reply to ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

Απάντηση: Πρόοδος

by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ -
Για την πρώτη ερώτηση: Αρνητική βαθμολογία υπάρχει στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Αν η ερώτηση δέχεται μια απάντηση, τότε η σωστή απάντηση βαθμολογείτε θετικά και η λάθος αρνητικά (έτσι ώστε κατά μέσο όρο αν κάποιος βάζει τυχαία απαντήσεις να βγαίνει 0). Αν η ερώτηση δέχεται πολλές απαντήσεις, τότε η κάθε σωστή απάντηση παίρνει μέρος του συνόλου (π.χ. αν υπάρχουν δύο σωστές κάθε μια βαθμολογείτε με την μισή ερώτηση) και κάθε λάθος με ένα αντίστοιχο αρνητικό μέρος, έτσι ώστε αν κάποιος απαντήσει όλες τις ερωτήσεις να πάρει 0.

Για την δεύτερη: Θα γίνει στρογγυλοποίηση στο πλησιέστερο μισό. Αυτό σημαίνει ότι βαθμοί που είναι >2.75 στρογγυλοποιούνται στο 3 και σας δίνουν δικαίωμα συνέχειας. Αντίθετα αν κάποιος πήρε <2.75 δεν περνάει το μάθημα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προφορικό μέρος.
In reply to ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Απάντηση: Πρόοδος

by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ -

Κυριε,

Εγω για παραπαδειγμα που εγραψα 2,65 δεν θα μπορεσω να συμμετεχω στις επομενες προοδους ωστε να γραψω τον Ιανουαριο;;;;